Uzman Görüşü: Bu 4 Altcoin Temmuz’da Pompa için Hazırlanıyor!

Mevcut kripto piyasasının düşüşte olduğunu söylememe gerek yok. Çoğu altcoin kırmızı grafikler gösteriyor. Yine de bazı altcoinlerde olumlu haberler var. Yeşil grafikler de mevcut. Altcoinbuzz ekibinden kripto uzmanı Camille Lemmens, şu anda iyi durumda olan bu altcoinlerden bazılarını gösteriyor. Uzman, yükselme potansiyeli olan 4 altcoin projesine dikkat çekiyor.

İlk sıradaki altcoin: Artificial Superintelligence Alliance (ASI)

Yapay zeka projeleri arasında büyük bir birleşme gerçekleşmek üzere. 1 Sonuç olarak, ASI adında yepyeni bir token göreceğiz. Bu 3 proje, piyasa değerine göre ölçülen YZ ilk 11’inde yer alıyor. Bunlar: Fetch.ai (FET), SingularityNET (AGIX) ve Ocean Protocol (OCEAN). Birlikte Yapay Süper Zeka İttifakını oluşturacaklar. Bu sürecin iki aşaması var. İlk aşama 1 Temmuz’da başladı. Bu, yeniden markalaşmayı ve token birleşmesini getirecek.

SingularityNET ve Ocean Protocol tokenleri FET token ile birleşecek. Spot ve sürekli ticaret artık FET token altında gerçekleşecek. Yakında, artık AGIX ve OCEAN yatıramayacak veya çekemeyeceksiniz. Temmuz ortasında, Fetch ağından ASI ağına yükseltmeyi göreceğiz. Bu aynı zamanda ASI tokeninin çeşitli Blockchain’lere dağıtımını da getirecek. Eğer bu 3 token’dan herhangi birine sahipseniz, sorun değil. ASI’ye geçiş yapmanızı sağlayacak yeni geçiş sözleşmeleri olacak. MetaMask veya Trust Wallet gibi önceki tüm cüzdanlarınızı kullanmaya devam edebilirsiniz. Ayrıca, Ledger, Trezor veya SafePal gibi tüm donanım cüzdanları ASI’yi barındıracak. Bu haberden bu yana, her üç token de %55’e kadar yükseldi. Ancak, şu anda geri çekiliyorlar. Yine de, Temmuz ayı ASI için iyi bir dönem olabilir.

Listenin ikinci sırasında Injective (INJ) var

Injective, Cosmos üzerine inşa edilmiş bir finansal uygulama Blockchain. Bir uygulama Blockchain belirli bir kullanım alanında uzmanlaşıyor. Dört önemli ayağı var. Bunlar şunları içerir:

  • Likit staking: Hydro protokolü, Injective’deki önde gelen Likit Staking Protokolüdür. Bir sonraki adımları Liquid Restaking’dir.
  • Türevler: 30x’e kadar kaldıraçlı sürekli DEX’ler. Örneğin, Levana Protocol veya Thetanuts Finance ile.
  • Varlık Yönetimi: Örneğin, Mito Finance ile otomatik ticaret ve getiri üretimi. Mito ayrıca bir launchpad de sunuyor.
  • Stablecoin’ler: Ethena Labs tarafından USDe, PayPal tarafından PYUSD veya Circle tarafından USDC ile.

Ancak, topu yuvarlayan şey bu duyuru oldu. Injective ve Fetch. Daha fazla açıklama yok. Bu, X hesaplarının patlamasına neden oldu ve sonuç olarak INJ fiyatı yükseldi. Sadece bir gün içinde 19,92 dolardan 23,10 dolara çıktı. Bu %16’lık bir artış demek.

Üçüncü sıradaki altcoin: Centrifuge (CFG)

Centrifuge, kriptodaki RWA (gerçek dünya varlıkları) OGs altcoin’lerinden biridir. Gerçek dünyadaki sabit gelirli varlıkları tokenlaştırma konusunda uzmanlaşmıştır. Örneğin, faturalar, telif hakları veya ipotekler. Centrifuge’un kendisi için göstereceği bazı etkileyici istatistikleri vardır. Örneğin:

  • Finanse edilen toplam varlık 607 milyon dolar.
  • 1493 varlık halihazırda tokenize edilmiş durumda.
  • TVL büyümesi (YoY) +% 32’dir. Mevcut TVL’si 292 milyon dolar.
  • Çok uzun zaman önce, Nisan 2024’te Centrifuge, A serisi bir finansman turunda 15 milyon dolar topladı.

Şimdiye kadar bildiğiniz gibi, RWA gündemde. BlackRock, RWA altcoinlerine ciddi ilgi gösterdi. Bu, dünyanın en büyük varlık yönetimi şirketlerinden biri. O zamandan beri neredeyse tüm RWA projeleri için bir fiyat artışı gördük. Centrifuge liderleri kendilerini her türlü komite ve etkinlikte yeniden buluyor. Ayrıca yeni bir token kasa standardı var, ERC-7540. Bu, yeni kullanım durumları için birleştirilebilirliğin kilidini açıyor. Örneğin, RWA’lar gibi ama aynı zamanda likit staking için de. Ayrıca, Centrifuge’da başlatılan RWA’lar için yeni bir DeFi pazar seviyesine de fayda sağlayacak. 2023’te RWA markeri için tahminlerin 16 trilyon dolara ulaştığını unutmayın.

Son sırada Arweave (AR) geliyor!

Arweave bizi DePIN dünyasına götürüyor. Bu altcoin projesi tamamen depolama ile ilgili. 2 Örneğin, bu durumda en az 200 yıl anlamına gelen kalıcı depolama sunuyor. Bu sözde permaweb üzerindedir. Arweave merkezi olmayan bir ağ üzerinde depolama sunuyor. Bu da onu örneğin büyük, merkezi bulut sağlayıcılarına kıyasla çok daha ucuz hale getiriyor. İşte geçen hafta Arweave topluluğunu vuran büyük haber. AR.io ağı yayında. İnsanların permaweb’e erişmesine yardımcı oluyor. Ancak, kırık bağlantılar veya 404 mesajları olmadan. Bunu normal web ile karşılaştırabilirsiniz. Ama büyük bir fark var. Her şeyi sonsuza kadar saklıyor.

Bu bir hiperparalel bilgisayar. Bu, hesaplamaya paralel bir işleme yaklaşımına sahip olduğu anlamına gelir. TVL’si şimdiden Cardano gibi bir zinciri geride bıraktı. Yalnızca 3 gün içinde 205 milyon dolar ön köprü oluşturuldu. AO’nun ön köprüsünün piyasaya sürülmesinden bir hafta sonra, toplam 368 milyon dolar yatırıldığını görüyoruz. Bu da TVL’yi Aptos, NEAR, Cardano, Fantom ya da Algorand’dan daha büyük hale getiriyor. Sonuç olarak, AR tokenı bir günde 26 dolardan 30 dolara sıçradı. Bu %15 demek. Bu, Arweave’in DePIN sektöründeki yerini sağlamlaştırdı.

Makaledeki görüşler ve tahminler uzmana ait olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Kriptokoin.com olarak yatırım yapmadan önce mutlaka kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx